Wat te doen bij CV lekkage in Zwolle

Lekkage is vervelend op iedere plaats in uw woning of bedrijfspand. Als er echter lekkage optreedt in de CV ketel, zult u hier al snel overlast van ondervinden. U kunt uw woning immers niet meer verwarmen, en er komt geen warm water uit te kraan! Niemand zit graag lang in de kou, daarom is het belangrijk als u weet wie u kunt bellen bij CV lekkage. In Zwolle en omgeving kunt u op ons rekenen.

24/7 hulp

Onze specialisten staan dag en nacht klaar voor het verhelpen van CV lekkages. Deze ervaren CV monteurs weten dat het zaak is uw ketel zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Daarom rijden zij in goed uitgeruste bedrijfsbussen, waarin alle onderdelen op voorraad zijn voor direct herstel.

Bij CV lekkage is de druk in uw ketel te laag. De ketel bijvullen heeft maar even zin, want door het lek zal de druk op korte termijn toch weer te laag worden. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar schakel een expert in voor het herstellen van het lek. Neem contact met ons op door te bellen naar 038 - 79 99 052, of vraag een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen?