Herstel van daklekkage in Zwolle

Het dak beschermt uw woning tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en sneeuw. Het houdt kou buiten en warmte binnen. Als er echter ergens in het dak lekkage ontstaat, kan uw dak niet meer op de juiste wijze functioneren. Dit is erg schadelijk voor uw woning! Als het water bijvoorbeeld in het isolatiemateriaal trekt, ontstaat daar schimmel en loopt u de kans uw gehele dak opnieuw te moeten isoleren. Voorkom dergelijke situaties en schakel meteen een dakdekker in als u daklekkage vermoedt!

Dé lekkage specialist!

De vakmannen van ons bedrijf herkennen daklekkage in een mum van tijd. Zij onderscheiden direct lekkages in de dakbedekking van lekkages in de dakconstructie en kiezen vervolgens de juiste aanpak. Snel herstel is gegarandeerd!

Om lekkage te voorkomen is het belangrijk om uw dakbedekking regelmatig te laten onderhouden. Uw dakbedekking slijt door alle weersinvloeden en kan hierdoor losraken of beschadigen. Ook goed onderhouden dakbedekking kan echter gaan lekken, bijvoorbeeld door stormschade. Waardoor het lek ook wordt veroorzaakt: in de regio Zwolle helpen onze experts u direct! We staan dag en nacht klaar bij acute lekkages. Neem contact op via 038 - 79 99 051 of vul het onderstaande formulier in voor het aanvragen van een offerte.

Offerte aanvragen?