Leidinglekkage in Zwolle?

Door uw hele woning of bedrijfspand loopt een ingewikkeld netwerk van water- en afvoerleidingen. Als er ergens in dit leidingnetwerk een lek ontstaat, bijvoorbeeld door een onjuiste koppeling of door slijtage, is het vaak lastig om precies te bepalen waar het lek zich bevindt. Water zoekt de weg van de minste weerstand naar buiten, en zorgt op die plek voor vochtplekken en schimmelvorming. De daadwerkelijke lekkage kan echter heel ergens anders zitten!

Bel Rowil Installatietechniek

Logo Rowil InstallatietechniekRowil Installatietechniek weet als loodgieter alles over het leggen, onderhouden en repareren van leidingwerk. Het verhelpen van leidinglekkage is dan ook geen probleem voor deze specialist! Juist omdat het lek vaak al enige tijd bestaat, op het moment dat u symptomen ziet, begrijpen zij dat u op zoek bent naar iemand die u snel kan helpen. Daarom staat Rowil dag en nacht voor u klaar!

Als u in Zwolle of omgeving hulp nodig heeft bij leidinglekkage, is één telefoontje voldoende om direct een vakman in te schakelen. Rowil Installatietechniek helpt u graag! U maakt direct een afspraak door te bellen naar , of u vraagt een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen?