Waarom kiezen voor lekdetectie?

Lekdetectie is relatief nieuwe methode, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technieken om lekkages op te sporen zonder onnodig hak- en breekwerk. Lekdetectie experts maken gebruik van onder andere infrarood warmtebeelden, ultrasone geluidsgolven en een speciaal traceergas om als het ware ‘door structuren heen’ te kunnen kijken. Zo krijgt de expert dus inzicht in de situatie in uw muur of onder de vloer, zonder deze daadwerkelijk open te hoeven breken.

Vermoedt u dat er ergens in uw woning sprake is van een lek, maar heeft u geen idee waar u moet zoeken? Of ziet u op tegen het beschadigen van uw woning? Aarzel dan niet en neem contact op met een lekdetectie expert. Het lek wordt dan gegarandeerd gevonden, zonder schade en overlast.

Lekdetectie expert in Zwolle

In Zwolle en omgeving kunt u een lekdetectie consult aanvragen bij ons. Dit bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de grotere spelers op de lekdetectie markt en bedient heel Noord-Nederland van professionele service op het gebied van lekkage.

Heeft u vochtoverlast in uw woning in Zwolle? Schimmel, of condens? Kies voor lekdetectie! Maak meteen een afspraak door te bellen naar 038 - 79 99 054 of vul onderstaand contactformulier in.

Afspraak maken?